Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z uzených ryb Štrasburk

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky vložíme na kostky nakrájené maso z uzené ryby zbavené kůže a kostí.Přidáme nakrájená jablka,sýr a sterilovaný celer.Z oleje, hořčice, soli, octa, estragonu a špetky cukru připravíme zálivku,kterou vlijeme na připravenou směs.Zlehka zamícháme a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |6. řijna 2013
skvělý recept Odpovědět
laetti |17. června 2013
ukládám si Odpovědět
q |15. června 2013
uloženo,zkusím Odpovědět
-1 |15. června 2013
dobrý receptík Odpovědět
vilemina |15. června 2013
To nezní špatně, jen uzenou makrelu nesníst už při tom vykošťování! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!