Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z divoké rýže s hroznovým vínem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rýži uvaříme s olejem a solí doměkka. 2) Celer nakrájíme na kostičky, hrozny přepůlíme, petrželku nasekáme. 3) Celer orestujeme na oleji, přidáme hrozny a po chvíli zamícháme i uvařenou rýži. 4) Rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou řeřichou, pepřem a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Místo divoké rýže můžeme použít i obyčejnou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!