Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s volským okem - dia 123g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den starou bagetu natrháme na kousky, rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, pokapeme olejem a pečeme 10 minut při 180°. Brokolici rozebereme na růžičky, propereme je a vaříme 5 minut v páře. Přidáme fazolky a vaříme ještě 8 minut. Zeleninu ihned zchladíme v ledové vodě a necháme na sítu odkapat. V lívanečníku rozehřejeme kousek másla, a usmažíme volská oka, která podle chuti osolíme a opepříme. Uvařenou zeleninu promícháme s míchaným salátem. Rozdělíme do misek, vrch posypeme křupavou bagetou a doplníme volským okem. N dresink promícháme hořčici, ocet a zbytek oleje a přelijeme jím salát v miskách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |9. července 2013
dobrý tip Odpovědět
petra.stefanova.7 |9. července 2013
vypadá velmi lákavě Odpovědět
Hrabča |8. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!