Staňte se našimi fanoušky na:

Sádlo z domácí pekárny

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
38× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 600 g hřbetního sádla (syrového)

Pracovní postup:

Syrové hřbetní sádlo nakrájíme na menší kousky. Vložíme do domácí pekárny a spustíme program marmeláda. Po ukončení programu spustíme tento program ještě jednou. Nakonec vybereme škvarky a osolíme je. Buď škvarky zalijeme sádlem nebo je necháme samotné (dlouho nevydrží, protože rychle zmizí), sádlo dáme do skleničky ztuhnout a můžeme použít třeba na smažení. V pekárně je to sice pomalejší než v hrnci na plotně, ale zato naprosto bezpracné, žádné míchání, ani hlídání není třeba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

svetbel|4. května 2013
Znám, také dělám. Sádlo i škvarky bývají úžasné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!