Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčková hovězí pečeně

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a omyté maso prošpikujte slaninou, osolte a na rozehřátém oleji orestujte na pánvi. Potom maso vložte spolu s na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninou a kořením do pečicí mísy. Podlijte ho troškou vody a dejte asi na 90 minut péct do trouby, předem vyhřáté na 190 stupňů. Když je maso upečené, nakrájejte ho na plátky. Zeleninu si rozmixujte, přilijte k ní asi litr vody a ještě krátce povařte. Připravenou omáčku zahustěte hladkou moukou, kterou jste předtím rozmíchali v troše vody, a povařte. Potom přilijte smetanu a dochuťte cukrem a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
Januse |30. května 2013
dobrá klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!