Staňte se našimi fanoušky na:

Štrůdl bez cukru

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku, žloutky, vodu a na kostičky nakrájenou studenou Heru zpracujeme dvěma příborovými noži /bez doteku rukou/. V úplném závěru lehce spojíme rukama, dáme přikryté do lednice odpočinout , nejlépe přes noc. Odpočinuté těsto rozdělíme na 3 díly, rozválíme, posypeme lehce strouhankou, plníme jablky, posypeme rozinkami, mletými nebo nadrobno nasekanými oříšky, troškou vanilkového cukru, skořicí. Zabalíme, pečeme 20-25 minut v troubě na 220°.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!