Staňte se našimi fanoušky na:

Strejdův Boršč

Autor receptu: HankaHK (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažit cibuli, petržel, mrkev, červenou řepu. zalít horkou vodou, osolit, přidat bobkový list, zelí. Až je zelenina poloměkká, tak přidáme brambory, a nakonec těsně před koncem rajčata. Na závěr dochutit, solí, medem a octem. podávat na talíři se zakysankou a opraženou klobáskou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |20. května 2014
nedělala Odpovědět
Hana S |20. května 2014
ještě Odpovědět
Hana S |20. května 2014
jsem Odpovědět
Hana S |20. května 2014
s klobásou Odpovědět
Hana S |20. května 2014
boršč Odpovědět
Hana S |20. května 2014
asi dobré Odpovědět
HankaHK |23. ledna 2014
Kůťa maso není nutné, variant boršče je nepřeberná spousta, dle země původu i dle jednotlivé rodiny ;-) Tady je pr masožravce na zpestření klobása. Odpovědět
Linda |10. května 2013
ukládám Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!