Staňte se našimi fanoušky na:

Rozstřelený ptáček

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pomažeme hořčici a vložíme do papiňáku. Na cibulce a omastku osmahneme maso z obou stran. Poklademe plátky kyselé okurky, kousky vajíčka - uvařeného, kousky párku či jiné uzeniny. Trochu podlijeme vodou či vývarem. Vaříme dokud nebude maso měkké. Dle chuti a potřeby přidáme mouku. Podáváme s rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |11. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
cuji|29. června 2014
To vypadá skvěle. :-) Odpovědět
Pařížanka|25. ledna 2014
dobré! 43. srdce Odpovědět
samička|11. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
DVOJIR|2. listopadu 2013
mám na to chuť! Odpovědět
Pohádka|2. listopadu 2013
vyzkouším! Odpovědět
šáša|13. řijna 2013
uloženo Odpovědět
Kopretina007|12. řijna 2013
určitě chutné Odpovědět
Vltava|12. řijna 2013
vypadá to moc dobře, ukládám Odpovědět
aahojj|9. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!