Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěná podle vinaře

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Plátky masa omyjeme,osušíme a lehce je naklepeme.Pánev wok zakápneme olejem,zahřejeme.Na dno,částečně i na stěny pánve vložíme připravené maso a z obou stran je opečeme asi 5 minut.Potom osolíme a opepříme snížíme teplotu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut.Potom rozhrneme na stěny pánve,na dno dáme máslo,přidáme nakrájenou cibuli a plátky žampiónů.Podlijeme červeným vínem a pod poklicí dusímw asi 5 minutMaso vyjmeme a nalijeme na něj omáčku,zdobíme petrželkou.příloha těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!