Staňte se našimi fanoušky na:

Ricottové gnocchi se šalvějí a restovanými rajčaty

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Smícháme vejce, ricottu a nastrouhaný parmazán. Poté přidáme mouku, sůl a pepř. Vznikne lepivé těsto.
  2. Dáme vařit aspoň 2 litry osolené vody. Těsto nabíráme lžící a házíme do vody. Až vyplavou, jsou hotové.
  3. Lístky šalvěje krátce opečeme na másle.
  4. V druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji celé stroužky česneku. Poté česnek vyjmeme a nahradíme ho tymiánem (čerstvými lístky) a rajčaty, která jsme oloupali a nakrájeli na osminky.
  5. Uvařené gnocchi zamícháme do šalvěje s máslem. Podáváme přelité restovanými rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
A nejlepší jsou domácí rajčátka - doufám, že se letos vydaří Odpovědět
objev |28. května 2015
Nejlepší jsou menší sytě rudá rajčata. Jsou sladší a mají "rajčatovější" chuť. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!