Staňte se našimi fanoušky na:

Řecké karbanátky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme s vajíčkem, strouhankou a vodou. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme ji na rozehřátém másle. Necháme vychladnout a přidáme k masu. Osolíme, opepříme, zalijeme octem, posypeme oreganem a nasekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a přikryté necháme v lednici odstát alespoň 1 hodinu. Pak z masového těsta formujeme menší karbanátky, vyválíme je v mouce a smažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!