Staňte se našimi fanoušky na:

Recepty Jahodová polévka

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé jahody omyjeme pod tekoucí vodou  a vložíme je do mísy. V míse je rozmačkáme vidličkou nebo rozmixujeme. Vlijeme mléko nebo smetanu ke šlehání, osladíme  a řádně promícháme. Necháme vychladit. Jednotlivé porce zdobíme šlehačkou a plátky nakrájených jahod. Obměna: Část mléka můžeme nahradit bílým jogurtem, který s mlékem dobře rozšleháme. Místo zahradních jahod můžeme dát lesní jahody či jiné lesní plody. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |7. prosince 2014
1+1+1+1+1 Odpovědět
jííťa |7. prosince 2014
1++1+41+1+1 Odpovědět
planeta |23. ledna 2013
dala bych si hned, nebo jahodový koktejl, jinak jahody jsou moc zdravé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!