Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Srnčí na zámecký způsob

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máte-li chuť na zvěřinu, zkuste srnčí na zámecký způsob. Nejprve si musíme srnčí maso odblanit a nakrájet na 12 medailonků. Všechny zlehka naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a obalíme v hladké mouce. Poté je na předem rozehřátém oleji z obou stran osmahneme. Přisypeme cibuli, tu osmahneme a přidáme nakrájené houby, podusíme doměkka. Dále přilijeme smetanu a prohřejeme. Nezapomeneme zakápnout citronovou šťávou a dochutit nasekanou čerstvou pažitkou. Tyto delikatesní medailonky podáváme s rýží či bramborami. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |31. řijna 2014
zvěřinu milujeme celá rodina a zrovna mám krásnou srnčí panenku naloženu - takž vyzkouším takto. Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!