Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Skopový guláš paprikáš

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso na guláš nakrájíme na malé kousky a mírně ho osolíme. Do hrnce dáme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme maso a za stálého míchání ho opékáme dozlatova. Pak přidáme papriku a kmín, zalijeme vývarem a dusíme nejlépe v tlakovém hrnci tak dlouho, než je maso měkké. Maso vyjmeme na talíř, do šťávy vlijeme rozmíchanou mouku se smetanou a kečupem a podle potřeby podlijeme vodou. Guláš vaříme ještě asi 15 minut. Ke konci varu přidáme do hrnce pokrájené papriky na proužky, vrátíme maso, ještě chvíli podusíme a nakonec ochutíme majoránkou. Jako příloha k tomuto guláši je vhodná rýže nebo chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!