Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rajská omáčka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajská omáčka patří ke stálicím českých kuchyní. Její specifickou nasládlou chuť nenajdete nikde na světě. Nejprve přivedeme v hrnci vodu k varu. Do ní dáme hovězí vcelku, kuličky pepře, bobkový list a nové koření. Zvolna vaříme a mezitím osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ke které přidáme hladkou mouku a lehce zasmažíme. Dále přidáme rajský protlak, který prohřejeme, a přilijeme vývar. Omáčku povaříme a dochutíme cukrem, solí a trochou skořice. Chvilku vaříme, aby se chutě spojily. Doměkka uvařené maso nakrájíme na plátky a zalijeme omáčkou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |14. července 2015
jj :-) Odpovědět
piškot |16. listopadu 2014
to můžu Odpovědět
Annett |25. řijna 2014
mńááám 1++ Odpovědět
aknalb |29. května 2014
rajská je mňamka:) Odpovědět
kockaviky |2. prosince 2013
také děláme, je dobrá Odpovědět
*N |2. prosince 2013
mnamka Odpovědět
E- |30. července 2013
děláme Odpovědět
Jan |8. března 2013
je to mnamka Odpovědět
vii |8. března 2013
Vypadá krásně. Vyzkoušíme, máme ji také moc rádi Odpovědět
brenda |8. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!