Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pomerančový salát s olivami

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Fenykl s dílky pomerančů vložíme do marinády a necháme asi 20 minut působit. Fenykl opláchneme a očistíme, vnější listy jemně sloupneme a hlízy nastrouháme na tenké plátky nebo proužky. V míse smícháme citronovou šťávu, sůl, pepř a olivový olej. Pomeranče oloupeme a odstraníme i bílou dužinu. Pomeranče rozdělíme na dílky, odstraníme vnitřní blány a šťávu zachytíme do mísy s marinádou. Důkladně promícháme a ochutíme. Granátové jablko rozkrojíme, vyškrábneme semena, oloupeme je a s olivami přidáme do salátu. Mátu omyjeme, dosucha otřepeme, nahrubo nasekáme a ozdobíme jí salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!