Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Omáčka s jarní cibulkou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si rozpustíme máslo a zpěníme si na něm nadrobno nakrájenou cibulku, zaprášíme moukou a vytvoříme tak za stálého míchání světlou jíšku. Potom do jíšky po malých částech přiléváme vlažné mléko až vytvoříme bešamelovou omáčku. Tu ochutíme trochou muškátového oříšku a osolíme. Do vzniklé omáčky vmícháme nakrájenou nať jarních cibulek. Podáváme jí s uvařeným hovězím. Dobrou chuť! 1 lžíce másla 1 svazek jarních cibulek i s natí 1 lžíce hladké mouky 400ml mléka nebo smetany muškátový oříšek sůl

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!