Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Křenová omáčka

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Postup při vaření křenové omáčky je stejný jako u koprové. Nejdříve si vezmeme čtvrtinu smetany a smícháme s moukou. Zbytek smetany uvedeme do varu a přimícháme smetanu s moukou. Vaříme do zhoustnutí. Do omáčky přidáme křen, osolíme podle chuti a přidáme špetku cukru. Můžeme dát i ocet podle chuti. Podáváme s hovězím masem nebo vařenými vejci, bramborami či houskovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |8. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
Jindriska8 |7. července 2013
Výborná omáčka,používám uzené! Odpovědět
jana.bukvajova |4. května 2013
zkusím Odpovědět
david.kruml.1 |19. prosince 2012
křenová je nej s uzeným Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!