Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Halibut v sezamové krustě

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Obalovaný halibut či jiná bílá ryba je lehké i chutné jídlo pro každou příležitost. Filety necháme rozmrznout a poté je omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme, opepříme a nejlépe na půl hodiny necháme v chladu odležet. Pak ryby obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semínkách. Na rozehřátém oleji osmažíme dozlatova z obou stran. Filety servírujeme s dílkem citronu. Podáváme s vařeným bramborem či salátem a zdobíme snítky rukoly.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!