Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Fazole s mletým masem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem namočené fazole v 1,5 l nesolené vody vaříme do změknutí. Na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli a přidáme mleté maso. Maso mírně osolíme a smažíme za stálého míchání, až maso přestane dělat hrudky. Potom podlijeme 0,3 l vývaru z fazolí, přidáme majoránku, česnek a pepř a dusíme, až je maso měkké. Na oleji opražíme mouku, přidáme protlak a šťávu na mase zahustíme. Nakonec vsypeme vařené fazole, podle potřeby podlijeme a ještě podusíme. Solíme a pepříme podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

EvaV |31. řijna 2014
rozhodně uvařím 1* Odpovědět
miuka |24. května 2013
to může být dobré, připomíná mi to chilli con carne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!