Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřová pečeně

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Nejdříve zbavíme vepřovou krkovičku kostí a kosti si sekáčkem rozsekáme na menší kousky. Ty vložíme na dno pekáče a maso na ně položíme. Osolíme, posypeme kmínem, zprudka opečeme a poté podlijeme vodou. Pekáč si přikryjeme a pečeme asi tak 45 minut. Podle potřeby podléváme. Dále maso odkryjeme, obrátíme a dopečeme doměkka. Vepřovou pečeni podáváme s houskovým knedlíkem a zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!