Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Tagliatelle s parmezánovou omáčkou a liškami

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny uvařte dle návodu cca 9 minut a sceďte. Mezitím si připravte větší pánev, kde na másle (20g) dozlatova osmahněte cibulku a dolijte vývarem. Vyvařte a poté rozpusťte zbytek másla, orestujte najemno nakrájené lišty, dle chuti i nasekanou petrželku. Přidejte nastrouhaný parmezán (trochu si nechte na zdobení) a šlehačku, vařte, dokud se sýr nerozpustí. Poté už jen lžičku mascarpone (není nutné i tak je omáčka výborná), osolit a opepřit. Těstoviny důkladně promíchejte s omáčkou a může se podávat. Zdobíme strouhaným parmezánem a snítkem petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!