Staňte se našimi fanoušky na:

Rasam neboli chutná voda

Autor receptu: aeiou (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nasucho pražte nakrájené feferonky,kmín a hořčičné semínko a pak je pečlivě rozdrťte v hmoždíři.Do kastrolu nalejte šálek vody a přidejte utřený česnek,citronovou šťávu,pepř,koření kari a rozdrcenou směs.Uveďte do varu,ale hned stáhněte z ohně.Pak vmíchejte drobně nakrájenou cibuli,na oleji osmaženou dozlatova. Rasam je chuťovka k masu a rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!