Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská omáčka, hovězí maso a knedlík

Autor receptu: darina.studenkova.5 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso uvaříme vcelku- já používám pomalý hrnec a maso se mi uvaří přez noc. Do vody kde se maso vařilo jsme přidali bobkový list a nové koření + sůl. Maso vyjmeme a ve vývaru z masa rozmícháme rajčatové pyré, povaříme a zahustíme moukou , přisladíme a přidáme špetku skořice. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |22. května 2013
doporučuji všem, dobré a zdravé, pomalý hrnec je jistě super Odpovědět
darina.studenkova.5 |14. května 2013
Pomalý hrnec je úžasný pomocník právě na přípravu hovězího. Také jsem se ho ze začátku bála nechat bez dozoru, ale je to v pohodě. Odpovědět
A |14. května 2013
ještě mít ten hrnec doma Odpovědět
roxana-zdena |14. května 2013
Klasika, rajskou miluje celá rodina, jen pomalý hrnec nemám, bojím se ho nechat bez dozoru... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!