Staňte se našimi fanoušky na:

Rýže s Čedarem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předvařenou rýži zalijeme mlékem nebo vodou, podusíme, až se tekutina odpaří, a pak necháme pod pokličkou dojít. Uzeninu nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a vmícháme do rýže. Podáváme ozdobenou plátky okurek a vajec a posypanou nastrouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!