Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžová kaše z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do nádoby dáme 1 l mléka, 200 g rýže, 3 lžíce krupicového cukru, 1 balení vanilkového cukru a 1 oříšek másla. Nádobu doporučím zakrýt alobalem, aby nebyla zastříkaná pekárna. Pekárnu zapneme na program MARMELÁDA. Pro zdravější verzi můžeme nahradit cukr medem. Kaši ozdobíme čím máme rádi např. - Grankem, ovocem, skořicí atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |5. února 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|5. února 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!