Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí polévka recept

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí hlavy, ocasy, ploutve vaříme s česnekem, až jdou kosti od sebe. Velké kosti vybereme, maso protlačíme cedníkem. Zalijeme částí vývaru, přidáme jemně nastrouhanou zeleninu, sůl a světlou jíšku, rozředěnou studenou vodou. Polévku vaříme mírným varem. Přidáme oprané jikry a mlíčí a polévku dovaříme. Okořeníme zázvorem a petrželkou. Podáváme k ní osmažené pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!