Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá rybízová šťáva

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přebraný a otrhaný rybíz dáme do kastrolu, zalijeme 1/4 l vody a krátce povaříme. Cukr v litru vody rozvaříme, přidáme kyselinu sorbovou, dobře promícháme a krátce převaříme. Rybíz rozmixujeme, procedíme, promícháme s rozvařeným cukrem, naplníme do čistých lahviček a uzavřeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |3. listopadu 2014
Podle D testu je kyselina sorbová přírodní nebo přírodně identický konzervant, jedná se o bezpečnou přísadu, povolenou v rámci EU (obsahuje E 200). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!