Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá houbová omáčka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • trochu octa nebo citronové šťávy
  • 300 g pokrájených čerstvých hub
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1/2 l mléka

Pracovní postup:

Houby osolte, okmínujte a poduste na oleji. Když se vydusí všechna voda, zalijte mlékem, ve kterém jste rozšlehali mouku, promíchejte, povařte a podle potřeby ještě nařeďte trochou mléka. Nechta povařit, okyselte a přisolte. Příloha - knedlík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!