Staňte se našimi fanoušky na:

Růžičková kapusta s vlašskými ořechy

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pro 4 osoby Rýži propláchneme a vaříme ve dvojnásobném množství vody se špetkou soli 45 minut v papiňáku. Cibuli pokrájíme na kolečka a na sezamovém oleji osmažíme. Přidáme rozpůlené hlavičky kapusty, v ruce rozdrcené ořechy, chvilku smažíme a pak podlijeme vodou a dusíme 7 minut se špetkou soli. Na konec, když už je voda vyvařená, zeleninu stáhneme z plotny a hned promícháme s tamari a zázvorovou šťávou (čerstvý zázvor nastrouháme, pak vymačkáme šťávu). Zeleninovou směs podáváme s kopečky rýže a pokud možno domácí kvašenou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |9. září 2013
dobré Odpovědět
b* |9. září 2013
asi zkusím Odpovědět
milmach |9. září 2013
dobré Odpovědět
pes |8. září 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!