Staňte se našimi fanoušky na:

Ruská okurková polévka

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 2 okurky kvašené v mléce

Pracovní postup:

1/2 l zeleninového odvaru připravíme z čersvé nebo konzervované zeleniny. Do procezeného odvaru přidáme na malé kousky pokrájené okurky a povaříme je do měkka. Pak přilijeme kyselou smetanu a odstavíme. Je-li polévka málo kyselá, přidáme nále v z kvašených okurek, je-li příliš kysela, přidáme smetanu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

michaela dubská 111|15. srpna 2013
1********** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!