Staňte se našimi fanoušky na:

Ruský pirožek

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z 1/2 kg mouky , vody a kvasnic zaděláme těsto a necháme 10 minut v teple kynout .Přidáme zbytek mouky , vypracujeme tuhé těsto , ze kterého uděláme bochánky a ty naplníme masovou náplní. Náplň: maso z konzervy rozmixujeme , přidáme osmaženou cibulku , sůl , pepř , muškátový oříšek a vařená jemně posekaná vejce. Bochánky pečeme v dobře vyhřáté troubě dočervena.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
J |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!