Staňte se našimi fanoušky na:

Přírodní vepřová pečeně

Autor receptu: T (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykoštěné maso dáme do pekáče na rozsekané kosti,osolíme a dáme péct do vyhřáté trouby,když jsme předtím dali na pekáč tuk.Poloměkké maso obrátíme a za občasného podlévání vlastní šťávou pečeme do změknutí.Maso po upečení vytáhneme,výpek zaprášíme moukou a provaříme. Pečeni podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!