Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové carpaccio

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • hřiby (středně velké)
  • olej (olivový panenský)
  • pepř (bílý, mletý)

Pracovní postup:

Středně velké bílé hřiby podélně nakrájte (klobouček s třeněm dohromady) na velmi tenké plátky, osolíte, lehce okořeníte bílým pepřem, zakapete citronem a necháte asi hodinu uležet v ledničce. Před podáváním zakapete panenským olivovým olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
luxus 1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!