Staňte se našimi fanoušky na:

Pravý tatarský biftek

Autor receptu: Kolla3 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svíčkovou naškrabeme nebo nameleme. Nakrájíme najemno cibuli a okurku. Vše promícháme a ochutíme podle chuti. Nejlepší je podávat s osmaženou topinkou potřenou česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |12. července 2013
1***** Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
mňam Odpovědět
sari |5. května 2013
super nemá chybu Odpovědět
Zůz |4. května 2013
Dobrou chuť :) Odpovědět
Králíček |3. května 2013
Mnamky Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
miluju ho Odpovědět
fionka |3. dubna 2013
jejda, to vypadá skvěle,mnam Odpovědět
Anna1960 |1. dubna 2013
miluji tatarák Odpovědět
šanela |2. března 2013
mám to ráda tak, jak je to na fotce, každy si ochutí sám, dle své chuti... :-) Odpovědět
Jan |26. února 2013
Je to supééér ! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!