Staňte se našimi fanoušky na:

Povidlová omáčka s uzenou krkovicí v páře

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle mírně opražíme hladkou mouku a zalejeme vodou. Přidáme povidla, provaříme, dochutíme cukrem podle chuti, citronovou šťávou, solí a skořicí. Podáváme s houskovým, nebo bramborovým knedlíkem a uzenou krkovicí, popřípadě jiným uzeným masem připraveným nejlépe na páře. Já jsem dělala vídeňský knedlík z rohlíků, hrubé mouky, trochy oleje a 2 vajec. Recept na ně však není můj, proto jej nezveřejňuji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Tea |28. února 2013
Mňam! Odpovědět
hanik29|7. května 2014
povidlovou omáčku miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!