Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z vepřové konzervy

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso z konzervy zbavíme tuku, nakrájíme na kousky, smícháme s drobně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, nakrájenými vajíčky. Spojíme majonézou, opepříme, solit nemusíme. Mažeme na tmavý chléb, ozdobíme okurkou, rajčetem, podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |30. dubna 2013
také tak dělávám Odpovědět
Victor |25. dubna 2013
MOC,moc dobré! Odpovědět
Rentiér1946 |20. dubna 2013
rychlé a jedlé :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!