Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z tuňáka

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další ingredience a pořádně promícháme. Přisolíme, připepříme podle chuti. Pomazánka je nejlepší druhý den, kdy se odleží v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |22. března 2014
vyzkouším Odpovědět
renda9 |4. srpna 2013
super Odpovědět
Vladenka |21. června 2013
výborná,dělám Odpovědět
junkie09 |17. května 2013
mňam Odpovědět
oloušek |3. května 2013
může být dobrá Odpovědět
Malicka3|15. února 2014
výborná pomazánka, má oblíbená:-) Odpovědět
michelle4|31. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!