Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z čerstvých nebo sušených švestek a rebarbory

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ovoce a zeleninu omyjeme, nakrájíme a vaříme s kořením ve vodě.Pak je prolisujeme sítem a povaříme.Bramborovou moučku rozmícháme ve studené vodě a za stálého míchání ji nalijeme do vařící polévky a polévku povaříme.Podle chuti osladíme. K ovocným polévkám zahušťovanými bramborovou moučkou můžeme podávat sladké smažené placičky, chléb, brambory nebo nudle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!