Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné kuře bez kostí

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře vykucháme a necháme jen kosti v křidýlkách pozor řez pouze u prsní kosti a všechny kosti vytahnout touto dírou a neproříznout kůži. Maso osolíme a sešijeme tak, aby zůstal řitní otvor na nádivku. Housku nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem se žloutkem. Osolíme přidáme muškát. oříšek a petržel, přimýcháme tuhý sníh a plníme kuře, nesmí být moc plné jinak praskne(jako se to povedlo mě) potom zašijeme i zbylou díru. Vršek posypeme gril. kořením. Na dno pekáčku kápneme trochu oleje dáme kuře a podlijeme hrnkem vody. Pečeme jako kuře při 180 stupních do křupava, nejprve zašitou stranou nahoru pod pokličkou a potom obrátíme. Na opečení odstraníme pokličku a přidáme máslo. Je to trochu pracnější příprava,ale dobře se porcuje a rozděluje, když nepřekáží kosti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |5. května 2013
Já použila kuře bez prsou, protože bylo velké a nesnědlo by se. Odpovědět
Jean|9. května 2013
mňam Odpovědět
aron|9. května 2013
bez kostí a vypadá jak normální kuře. supr Odpovědět
kintly|5. května 2013
dobry napad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!