Staňte se našimi fanoušky na:

Pizza diavola - ďábelská

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Těsto vyválíme na velikost pizzy, jakou si sami zvolíme. Rajčatům nařízneme kůži do kříže, zalijeme je horkou vodou a oloupeme. Poté je nakrájíme na kousek, vyhodíme část kde byla stopka a spolu s olivovým olejem rozmixujeme do hladka. Vytvořili jsme si tak rajčatovou omáčku na potření pizzy. Klobásu nakrájíme na kolečka, mozzarellu nakrájíme na kostičky a chilli papričky nebo feferonky najemno. Pizzu potřeme omáčkou, posypeme chilli papričkami, ozdobíme klobásou a mozzarelou, osolíme, opepříme a posypeme oreganem. Pečeme 10 minut na 220 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!