Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní chléb podle Genzera

Autor receptu: Daninka (54 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme mouku. Uděláme důlek a do něj nadrobíme droždí. Zalejeme trochou vody. Počkáme na kvásek. Poté přidáme vše ostatní a zamícháme. Necháme vykynout. Dáme na plech s pečícím papírem. Vytvarujeme. Prvních 10 min pečeme na 230°C a zbytek na 180°C- Celkem pečeme asi hodinu. Celou dobu potíráme pivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |18. řijna 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
planeta |22. května 2013
ukládám a vyzkouším, domácí je domácí Odpovědět
miuka |16. května 2013
přesně tak, vyzkouším Odpovědět
Daninka |14. května 2013
jednou jsem si ho fotila, pokud najdu fotku přidám :-) Odpovědět
A |14. května 2013
škoda , že není fotka Odpovědět
Naty83|14. května 2013
milujem domácí chleby takže určo vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!