Staňte se našimi fanoušky na:

Piškotová bublanina od babičky

Autor receptu: zuzi (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
45× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce s cukrem šleháme do husté pěny asi 10 minut. Vmícháme olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe ovocem a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme dočervena a vychladlé pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |27. března 2013
není nad dobrou bublaninku :-) Ukládám Odpovědět
betka |26. března 2013
vyzkouším Odpovědět
K.Vladka|28. řijna 2016
když ji nevyzkoušíš.... tak nekritizuj ...... já ukládám a příležitostně vyzkouším :-) Odpovědět
lolica|11. července 2016
Jednou za čas sama sebe přemluvím a vyzkouším nějaký recept z internetu. Asi protok abych ušetřila čas a vždycky se mi to vymstí. není nad poctivé pečení podle opravdových receptů od babičky. je to sice více práce ale výsledek stojí za to. Takže tuto bublaninu už určitě nikdy péct nebudu! každopádně pokud budete chtít někdy jakoukoliv nadýchanou buchtu vždycky musíte šlehat bílky zvlášť, potom si ze zbytku připravit směs, do které se sníh z bílků a následně prášek do pečiva nebo soda pomalu přimíchávají!! A taky už nebudu nikdy péct po lžících, lžičkách a podobných měřítek. Není nad normální váhu a gramáž Odpovědět
uuu|15. května 2013
nádhera Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!