Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní vepřová směs na víně

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
38× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si připravíme marinádu na maso tak, že smícháme dohromady olej, tymián, pepř, česnek utřený se špetkou soli, bílé víno a worcesterskou omáčku. Do připravené marinády vložíme maso nakrájené na nudličky a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak maso s veškerou marinádou dáme na rozpálený olej, přidáme nadrobno nakrájený pórek a za stálého míchání osmažíme. Na konec zředíme šťávu vývarem z masoxu, přidáme smetanu a vmícháme hořčici. Pikantní vepřová směs na víně je vynikající s čerstvým pečivem, rýží nebo jinou přílohou podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |27. května 2013
Zajímavé, zkusím :-) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
mňam Odpovědět
dagos |27. května 2013
vyzkouším, dávám do oblíbených :-) Odpovědět
Victor |19. května 2013
dobré Odpovědět
aknalb |18. května 2013
ukládám a zkusím :-) Odpovědět
sari |17. května 2013
ukládám Odpovědět
JitkaS. |17. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Aggie|5. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!