Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní maďarský špíz

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vepřové kýty nakrájíme plátky,které naklepeme a rozkrájíme na menší dílky,které pak střídavě napichujeme na špíz s plátky klobásy,slaniny,cibule,papriky a kousky žampiónů.Z oleje,prolisovaného česneku,grilovacího koření a soli připravíme marinádu,kterou špízy potřeme,naskádáme do pekáče,vložíme do rozehřáté trouby na 200°C a 10 minut pečeme nebo v létě na ril.Podáváme s čerstvou bagetou .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!