Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená husa v sáčku

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Husu očistíme a omyjeme. Celou i uvnitř osolíme, posypeme kmínem a rukou vše vetřeme. Husu vložíme do sáčku na pečení, uzavřeme sponou a dáme na suchý pekáč. Sáček na povrchu několikrát propíchneme (např. silnější jehlou na šití) a pekáč vložíme do studené trouby. Dáme ho do střední části trouby a dál od okrajů, protože sáček se při pečení nafoukne. Zapneme troubu na 150°C, pečeme asi 1 hodinu a potom zvýšíme teplotu na 200°C a upečeme do červena.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |24. řijna 2014
vypadá skvěle Odpovědět
piškot |2. řijna 2014
udělám až seženu husu Odpovědět
dajul |14. února 2013
Hezky vypečená Odpovědět
jana.remkova.7 |12. února 2013
Husu jsem nedělala přes 20 let. Určitě bych se do toho ráda pustila, ale za 2 stehna se mi nechce dávat 200 kč. Každopádně sliny mi tečou jak bernardýnovi!:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!