Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená vepřová játra

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

játra prošpikujeme tenkými nudličkami špeku a po všech stranách je opečeme na rozpáleném sádle.pak je vložíme do horké trouby a pečeme asi osm minut.potom játra vyjmeme a uložíme v teple.Šťávu vydusíme na tuk,zaprášíme moukou, osmahneme a povaříme.Játra nahoře několikrát nařízneme,vložíme do šťávy a ještě asi minutu necháme prohřát v troubě.játra nesolíme,osolíme jenom šťávu a dochutíme několika kapkami worchesteru.Podáváme s hranolkami, vejcem vařeným natvrdo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |28. dubna 2015
Vypadají nádherně! Odpovědět
Jana 9|21. března 2015
Ukládám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!