Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížský telecí řízek

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, vajec a mléka připravíme těstíčko, osolíme, přidáme okapaný hrášek a pokrájenou šunku. Z očištěné telecí kýty nakrájíme řízky, mírně naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, namáčíme v těstíčku a ihned smažíme do zlatova. Při podávání pokapeme řízek citronem. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |10. ledna 2014
ukladam a i vyzkousim Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
super Odpovědět
david.kruml.1 |7. června 2013
jo telecí to je jiná liga, jen ta cena toho masa !!!!! Odpovědět
Januse |6. června 2013
není nad řízek Odpovědět
teginkalb |6. června 2013
prostě řízek mňam :) Odpovědět
vera.sucha.50 |5. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!