Staňte se našimi fanoušky na:

Papazjanija (Dušené maso se zeleninou)

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kousky. Olej si rozehřejeme a na něm osmažíme kousky masa ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev a celer a podusíme, aby vše trochu změklo. Pak přidáme sladkou papriku, bobkový list, víno, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a dolijeme horkou vodu. Dusíme pod pokličkou. Když je maso napůl změkklé, přidáme cibulku, česnek a mouku rozpuštěnou ve studené vodě. Promícháme a dle potřeby dolijeme trochu teplé vody. Přikryjeme (nejlépe alobalem) a na mírném ohni vaříme, dokud vše nezměkne. Hotové jídlo posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!