Staňte se našimi fanoušky na:

Paštika z husích jater

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněná játra důkladně omyjeme, nakrájíme na větší kousky, vložíme do mísy, zalijeme mlékem a necháme přes noc v chladničce. Pak játra vyjmeme, necháme je okapat a potom je vložíme do formy (jako je např. srnčí hřbet) a posypeme uvedenými přísadami. Za pomoci vidličky játra natlačíme do formy. Pak vložíme formu do vodní lázně a na mírném ohni vaříme. Ve chvíli, kdy se voda začne vařit, vložíme vše do trouby a necháme zapéci 35 - 40 minut. Necháme vychladnout, krájíme na porce a podáváme. Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!